Soft

 

Avand in vedere faptul ca implementarea Sistemului de Control Intern Managerial este obligatorie in Institutiile Publice, echipa www.ControlInternManagerial.ro a dezvoltat versiunea 2.0 a aplicatiei in august 2015, prima versiune fiind prezenta pe piata inca din anul 2013, denumit in continuare SCIM 400. Acest soft are menirea de a oferi o alternativa simpla si la indemana in rezolvarea problemelor impuse de reglementarile legale, usurand astfel munca functionarilor publici, presati deja de celelalte indatoriri pe care le au.

   Ce institutii de stat pot folosi soft-ul SCIM 400?

Aplicatia este conceputa in 2 versiuni distincte:

  • SCIM 400  pentru UAT-uri;
  • SCIM 400  pentru institutii de invatamant preuniversitar.

   Avantajele soft-ului SCIM 400 Management

A alege soft-ul SCIM 400 pentru implementarea celor 16 standarde impuse de Ordinul 600/2018 inseamna a alege solutia cea mai practica si eficienta bazata pe urmatoarele argumente:

  1. SCIM 400 reprezinta varianta cea mai convenabila ca si pret prin care institutiile publice isi pot ajuta functionarii in completarea acestei indatoriri aproape imposibile, in comparatie cu alte variante existente pe piata.

  2. SCIM 400 realizeaza intreaga documentatie necesara institutiei in aproximativ doua ore. Acest fapt este posibil datorita modului in care ruleaza aplicatia, sub forma de sabloane autocompletante. Utilizatorul introduce o singura data informatiile, urmand ca acestea sa fie autocompletate de catre aplicatie in intreaga documentatie.

  3. SCIM 400 asigura actualizari periodice pentru detinatorii de licenta si aduce modificari imediate programului in functie de schimbarile legislative, aspectul acesta absolivind responasabilii de munca suplimentara. De asemenea un avantaj important pentru clientii care isi doresc prelungirea licentei, din al doilea an pretul va fi micsorat cu pana la 40 % din valoarea initiala.

  4. Prioritatea principala a echipei noastre a constat in realizarea unui soft usor de utilizat, intentia fiind aceea de a simplifica si de a reduce la maximium volumul de munca al functionarilor aflati in fata acestei provocari. Aplicatia este conceputa cu o interfata simpla, intuitiva, ce poate fi folosita cu usurinta de catre orice persoana, inclusiv de catre cei lipsiti de experienta. Iar pentru orice tip de nelamurire sau intrebare referitoare la felul in care lucreaza softul la implementarea procedurilor operationale, clientii pot urmarii tutorialul SCIM aflat pe site.

 

 

 Alegeti cu incredere SCIM400!

Go to Top