Soft Control Intern Managerial SCIM 400

   La momentul actual, legislatia in vigoare dicteaza ca toate insitutiile bugetare sa isi reactualizeze intreaga documentatie in ceea ce priveste procedurile operationale in vederea implementarii celor 16 standarde reglementate de Ordinul 400/2015, actualizat, modificat si completat prin Ordinul 200/2016 pentru Aprobarea Codului controlului intern/managerial al entitatilor publice . 

   Aceste reglementari sunt menite pentru a simplifica si a eficientiza procedurile de control intern managerial in conformitate cu modelul deja adoptat de statele membre ale Uniunii Europene, in practica insa, schimbarea este un cosmar logistic ce cade pe umerii functionarilor bugetari deja ingropati in diverse alte task-uri.

Conform legislatiei in vigoare institutiile de stat au obligatia de a reface anual documentatia

   In mod realist, pentru ca functionarii bugetari sa poata rescrie anual o documentatie ce ajunge adesea la peste 2000 de pagini este nevoie fie de luni intregi la dispozitie, fie de un program de lucru ce depaseste cele 24 de ore ale zilei. In acest scop, echipa www.ControlInternManagerial.ro a dezvoltat Softul SCIM 400 pentru a oferi o alternativa simpla si la indemana ce rezolva problema implementariilor impuse institutiilor de stat ce nu au implementat inca standardele impuse de Ordinul 400/2015, modificat si completat prin Ordinul 200/2016, pentru aprobarea Codului controlului intern/managerial al entitatilor publice.

Ce institutii de stat se pot folosi de soft-ul SCIM

Soft-ul este conceput pentru a simplifica munca titanica ce cade pe umerii functionarilor publici intr-un mod cat mai practic. Pentru a putea acoperi toate nevoile institutiilor bugetare, aplicatia este conceputa in 3 versiuni distincte:

  • pentru scoli
  • pentru primarii.

Avantajele soft-ului SCIM 400

A alege soft-ul SCIM 400 pentru implementarea celor 16 de noi standarde impuse de ordinul 400/2015 inseamna a alege solutia cea mai practica si eficienta bazata pe urmatoarele argumente:

1. SCIM 400 este varianta cea mai ieftina prin care institutiile de stat pot ajuta functionarii in completarea acestei munci aproape imposibila prin comparatie cu apelarea la consilieri care pot cere pana la 50.000 de lei pentru o livrabila ce contine aceeasi documentatie necesara pentru implementarea noilor proceduri formalizate ca si aplicatia noastra.

2. SCIM 400 realizeaza intreaga documentatie necesara institutiei in aproximativ doua ore prin comparatie cu durata de cateva luni necesara unui consilier pentru a realiza aceeasi livrabila. Acest lucru este posibil datorita faptului ca aplicatia ruleaza sub forma de sabloane autocompletante. Functionarul nu trebuie sa introduca decat o singura data informatiile, ce sunt mai apoi autocompletate de catre aplicatie in intreaga documentatie.

3. SCIM 400 garanteaza actualizari periodice pentru detinatorii de licenta si aduc modificari imediate programului, in functie de schimbarile legislatiei in vigoare. Acest aspect scuteste functionarii de o munca suplimentara si reduce cheltuielile necesare apelarii periodice la consultantul care a realizat documentatia. In plus, clientii care doresc prelungirea licentei, in al doilea an pretul va fi micsorat pana la 60% din valoarea initiala.

4. SCIM 400 este usor de utilizat. Aceasta a fost prioritatea principala a echipei UltraVision in dezvoltarea acestei aplicatii, intentia fiind aceea de a simplifica si a reduce la maxim volumul de munca al functionarilor pusi in fata acestei provocari. Conceput cu o interfata simpla, intuitiva, ce poate fi folosita cu usurinta de catre orice functionar, inclusiv de catre cei lipsiti de experienta, soft-ul vine in format de sabloane simplu de completat. Pentru orice nelamurire sau intrebare referitoare la felul in care softul ajuta la implementarea noilor proceduri operationale, clientii sunt asteptati sa urmareasca tutorialul SCIM de pe site.

Pasii necesari pentru a scuti timp si bani folosind aplicatia SCIM 400

a) Intrati in legatura cu noi, folosind formularul de contact sau metodele puse la dispozitie mai jos in vederea contractarii si a stabilirii detaliilor.

b) Pe adresa dvs de email se vor trimite urmatoarele:

  • adresa paginii de logare in aplicatie
  • user si parola pentru logare in aplicatie

c) Intrarea in aplicatie, selectarea documentatiei ce necesita schimbari si introducerea datelor referitoare la institutia de stat, departamentele institutiei si functionarii acestora, toate aceste informatii autocompletandu-se in documentatia finala.

d) Printare documentatie.

proceduri operationale de control intern managerial

Soft-ul SCIM 946 – Consultanta la superlativ!

Go to Top